dimarts, 23 d’abril del 2013

Intermón Oxfan Trailwalker 2013


Aquest cap de setmana he participat a la prova solidària Intermón Oxfan Trailwalker. Aquesta prova consisteix en fer la distància entre Olot i Sant Feliu de Guixols a peu en equips de quatre persones i dos més que fan d'assistència. En total són 100 quilòmetres que s'han de cobrir en  menys de 32 hores. Per poder participar cada equip han d'haver recaptar un mínim de 1.500 € en donatius que es destinen a projectes en països amb problemes humanitaris. Aquest any els diners aniran als països de zona del Sahel.
En total entre tots els equips i patrocinadors, s'han recaptat més de 620.000 € per a Intermón Oxfan.



 Pel que fa a la prova, nosaltres tenien dos equips: Terra de Volcans format per l'Albert, Agustí, Said, Susanna, Anna i jo mateix i el Terra de Volcans Mixte format per la Lourdes, Araceli, Ana, Bernat, Manel i Raul. La sortida va ser a les 10h del dissabte i tots dos equips hem anat junts tot el recorregut, primer corrent fins a Sant Feliu de Pallerols i després caminant. Ens ho hem passat genial i hem gaudit de l'ambient tant bonic i sa que es respirava. L'objectiu de dissabte era arribar a Cassà de la Selva (71 quilòmetres) i parar a sopar i descansar unes hores, aquest objectiu el vam assolir a les 23:30. En general tots bé excepte la Lourdes que va començar a tenir molèsties al maluc, però va arribar i es va refer amb el descans.

 

Diumenge a les 5h en peu per fer la resta del recorregut uns 29 quilòmetres. El descans va fer el seu efecte i de seguida van agafar un bon ritme de caminar. A partir de Llagostera la Lourdes va tornar a tenir problemes però entre tots la vam ajudar a continuar. 

 



Al final vam entrar a Sant Feliu de Guixols a les 11:30 del matí amb poc més de 25 hores des de que van sortir d'Olot.
 


Moments molt emotius i de sensacions molt contraposades. Molt de dolor però una alegria immensa.
Molt orgullosos d'haver consumat un repte esportiu i també solidari. 
Gràcies a tothom que ens ha recolzat i animat. A tots els que han contribuït amb els seus donatius. Als col.laboradors que ens han ajudat amb el material i provisions. També a la resta de equips per haver format part d'un acte de solidaritat com aquest.

Fins l'any que ve!!!



Intermón Oxfan Trailwalker 2013


Este fin de semana he participado a la prueba solidaria Intermón Oxfan Trailwalker. Esta prueba consiste al hacer la distancia entre Olot y Sant Feliu de Guixols a pie en equipos de cuatro personas y dos más que hacen de asistencia. En total son 100 kilómetros que se tienen que cubrir en menos de 32 horas. Para poder participar cada equipo tienen que haber recaudado un mínimo de 1.500 € en donativos que se destinan a proyectos en países con problemas humanitarios. Este año el dinero irá a los países de zona del Sahel.
En total entre todos los equipos y patrocinadores, se han recaudado más de 620.000 € para Intermón Oxfan.





 En cuanto a la prueba, nosotros teniamos dos equipos: Terra de Volcans formado por Albert, Agustí, Said, Susanna, Anna y yo mismo y el Terra de Volcans Mixte formato por Lourdes, Araceli, Ana, Bernat, Manel y Raul. La salida fue a las 10h del sábado y los dos equipos fuimos juntos todo el recorrido, primero corriendo hasta Sant Feliu de Pallerols y después andando. Nos lo hemos pasado genial y hemos disfrutado del ambiente tanto bonito y sano que se respiraba. El objetivo del sábado era llegar a Cassà de la Selva (71 kilómetros) y parar a cenar y descansar unas horas, este objetivo lo logramos a las 23:30. En general todos bien excepto Lourdes que empezó a tener molestias en la cadera, pero llegó y se rehizo con el descanso.

El domingo a las 5h en pie para hacer el resto del recorrido unos 29 kilómetros. El descanso hizo su efecto y enseguida cogimos un buen ritmo de andar. A partir de Llagostera Lourdes volvió a tener problemas pero entre todos la ayudamos a continuar.



 Al final entramos a Sant Feliu de Guixols a las 11:30 de la mañana con poco más de 25 horas desde que salimos de Olot.



 Momentos muy emotivos y de sensaciones muy contrapuestas. Mucho dolor pero una alegría inmensa.
Muy orgullosos de haber consumado un reto deportivo y también solidario. 
Gracias a todo el mundo que nos ha apoyado y animado. A todos los que han contribuido con sus donativos. A los colaboradores que nos han ayudado con el material y provisiones. También al resto de equipos por haber formado parte de un acto de solidaridad como este.

Hasta el año que viene!!!